Wake up On LAN 34
26-27-28 april 2019

Info en contact

How it all started...
Wake up On LAN (WOL) is ontstaan uit een vriendengroep die al vaker LAN-parties bezocht en uiteindelijk zelf een keer een LAN-party wilden organiseren. Ze gebruikten hiervoor de naam van hun groepje dat al eerder (vanaf Ambience 2001) bedacht was. WOL was geboren.

Het doel van Wake up On LAN
Het doel van WOL is om zo goed mogelijke LAN-parties te organiseren, met de nadruk op kwaliteit en gezelligheid. Het is niet de bedoeling om winst te maken. WOL is geen commerciële organisatie en de inkomsten worden alleen gebruikt om de kosten te dekken. 

Het concept van de WOL-parties
is op de eerste plaats gericht op gezelligheid. Het gaat erom de bezoekers te laten doen wat ZIJ willen(zolang het binnen het reglement valt natuurlijk). We organiseren regelmatig een BBQ of maken we een kampvuur. Op de WOL-parties worden soms wel game competities gehouden worden, maar deze zijn altijd bescheiden en draaien vooral om de fun, niet op prijzen. WOL verzorgt op de parties altijd zelf de catering zolang dat mogelijk is. Dit heeft tot gevolg dat de prijzen erg laag zullen liggen en bezoekers hun eigen eten en drinken mee mogen nemen.

Wie zijn de mensen achter Wake up On LAN?

De crew bestaat momenteel uit:

  • Martin Schimmel aka. ONOK
  • Ivo van Beek aka. Sorcerer
  • Thijs van Wijk aka. Hoempapaa
  • Mark Blom aka. Darkie
  • Stijn Spijker aka. _elmo_
  • Gert-jan van Dijk aka. Summetje
  • Bas van Daalen aka. Warlock
  • Micky Scheltens aka. Izamito

 

Contact informatie
Het makkelijkst kom je in contact met de crew via het berichtensysteem op de site. Ook kun je ons een berichtje sturen op facebook. Mailen mag ook: onokje at gmail.com.

Post/bezoekadres Wake up On LAN:
Wake up On LAN
Greppelmos 17
8043 KX Zwolle

Bankrekening
Rekeningnummer: NL66 INGB 0793 3237 11 (tnv. M.C. Schimmel). (let op, nieuw nummer sinds 2014)
Betaling van LAN-parties onder vermelding van je nickname waarmee je bent ingeschreven.