Wake up On LAN 35
11-12-13 oktober 2019

News - X-Life 13: Bush Blasting - 2,3,4 juli 2010

Gepost op: dinsdag 13 april 2010 om 13:33 Bron: X-Life

Het is weer bijna zomer! Dat betekend dat er na de WOL-pret nog een heerlijk LAN-weekend op de planning staat, namelijk X-Life 13!

De grote, jaarlijkse X-Life LAN-party word altijd gehouden in juni of juli. Dit jaar is de datum geprikt op 2,3,4 juli 2010. Inmiddels al 4 jaar zit X-Life in de Vasim in Nijmegen. Ook deze keer kunnen we daar weer terecht. Het thema van dit jaar is "Bush Blasting", dit houd in dat de gamers dit jaar helemaal in junglesferen gehuld zullen worden.

Op moment van schrijven staat de inschrijvingen teller al op 130. Het gaat dus erg hard! De entreeprijs is 29 euro (bij betaling met iDeal 1 euro korting)

De Wake-up On LAN crew bemoeit zich al enkele jaren met de organisatie van X-Life. Inmiddels zijn er 2 WOL-crewleden full-time organisatie, en de rest rekent zich tot vrijwilliger of vaste bezoeker. Ook onder de WOL-bezoekers zijn veel mensen die regelmatig op X-Life te zien zijn. Hoor jij daar nog niet bij? Ga je diep schamen, en schrijf je snel in op www.x-life.nl.

REACTIES
  • Gepost door: Junky op dinsdag 13 april 2010 om 18:58
    telt de TTG lan 2.5 niet dan dit is ook een geweldig Lan-weekend die net na de WOL komt!!!
    verder weet ik niet zeker of ik naar X-life ga, ligt eraan wie er meegaan en aan mijn financiele situatie,..
  • Gepost door: Warlock op dinsdag 4 mei 2010 om 07:28
    Na de hele mooie kaart die ik binnen heb gekregen heb ik toch maar besloten te komen Ik lan niet meer zoveel als vroeger dus eigenlijk deed ik alleen maar TTG en WoL maarja dit kan ik natuurlijk niet afslaan
Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen.