Noqbox title
Nogbox Content
De gezelligste LAN-party in de regio Arnhem/Nijmegen
Next: Wake-up On LAN 41 : 3-4-5 mei 2024

X-Life 13: Bush Blasting - 2,3,4 juli 2010

Geplaatst op: 13-04-2010

Het is weer bijna zomer! Dat betekend dat er na de WOL-pret nog een heerlijk LAN-weekend op de planning staat, namelijk X-Life 13!

De grote, jaarlijkse X-Life LAN-party word altijd gehouden in juni of juli. Dit jaar is de datum geprikt op 2,3,4 juli 2010. Inmiddels al 4 jaar zit X-Life in de Vasim in Nijmegen. Ook deze keer kunnen we daar weer terecht. Het thema van dit jaar is "Bush Blasting", dit houd in dat de gamers dit jaar helemaal in junglesferen gehuld zullen worden.

Op moment van schrijven staat de inschrijvingen teller al op 130. Het gaat dus erg hard! De entreeprijs is 29 euro (bij betaling met iDeal 1 euro korting)

De Wake-up On LAN crew bemoeit zich al enkele jaren met de organisatie van X-Life. Inmiddels zijn er 2 WOL-crewleden full-time organisatie, en de rest rekent zich tot vrijwilliger of vaste bezoeker. Ook onder de WOL-bezoekers zijn veel mensen die regelmatig op X-Life te zien zijn. Hoor jij daar nog niet bij? Ga je diep schamen, en schrijf je snel in op www.x-life.nl.