Noqbox title
Nogbox Content
De gezelligste LAN-party in de regio Arnhem/Nijmegen
Next: Wake-up On LAN 41 : 3-4-5 mei 2024

Brand in de blokhut + betalingen update

Geplaatst op: 04-09-2010

Vorige week is er een brand geweest in de keuken van de blokhut. WOL 18 kan gewoon doorgaan, lees verder voor meer info.

Het technisch onderzoek moet nog afgerond worden, maar de brand is zeer vermoedelijk ontstaan door een frituurpan die in brand is gevlogen. De blokhut is op dat moment afgehuurd door een studentenvereniging. We hebben even gewacht met een nieuwspost over dit gebeuren totdat we wat meer informatie hadden. We weten bijvoorbeeld nu zeker dat WOL18 gewoon kan doorgaan in de blokhut. Er is zelfs een kans dat de keuken tegen die tijd alweer bruikbaar is. Als dat niet zo is, dan verhuizen we de catering vermoedelijk naar buiten ala x-life stijl, of in de stafruimte (dat hok waar de crew slaapt). We houden jullie hierover op de hoogte.

Hieronder zie je een mooie foto van de schade. Het is goed te zien dat het kookblok nagenoeg helemaal verwoest is. De schade is gelukkig grotendeels beperkt tot wat je op deze foto ziet. Op de gang is al niets meer te zien.

Er is nog meer nieuws te melden. Onze penningmeester zit deze periode nogal veel in het buitenland. Dit heeft als gevolg dat de betalingen niet bijgewerkt kunnen worden. Alle betalingen tot vandaag zijn bijgewerkt. De volgende update is echter pas weer op/rond 1 oktober. We weten dat dit voor sommigen van jullie moeilijk te behappen is, maar het is even niet anders. De betalingen worden gewoon chronologisch (op datum dus) bijgewerkt. Dus mocht je laat betalen, is er een kans dat we vol zitten.

Geduld is een schone za(a)k :)