Noqbox title
Nogbox Content
De gezelligste LAN-party in de regio Arnhem/Nijmegen
Next: Wake-up On LAN 41 : 3-4-5 mei 2024

WOL 18 Geannuleerd, Update!

Geplaatst op: 18-10-2010

Zoals al bekend heeft de blokhut in Bemmel brandschade gehad enkele maanden terug. Helaas is dat, in tegenstelling tot eerdere schatting, niet opgelost en is de blokhut hierdoor onbruikbaar (en te onveilig). Hierdoor moeten wij tot onze spijt Wake up On Lan 18 annuleren. [b]Update:[/b] er is een community based inititiatief gestart!

We hebben tot het laatste moment hard gezocht naar een alternatieve lokatie maar helaas is het niet mogelijk gebleken om binnen het WOL budget een locatie te vinden die beschikbaar is, en geschikt voor de LAN. Hierdoor moeten wij tot onze spijt Wake up On Lan 18 annuleren.

Omdat WOL altijd binnen schoolvakanties valt in verband met de lokatie, en wij denken dat de blokhut de komende maand ook nog niet beschikbaar zal zijn, hebben we besloten dat het geen nut heeft WOL18 op te schuiven, en dus is WOL18 opnieuw gepland in het voorjaar.

Dit is de eerste WOL die wij moeten annuleren, en we vinden het enorm vervelend dat jullie hierdoor een leuk WOL weekend moeten missen. Natuurlijk krijgt iedereen zijn/haar volledige inschrijfgeld terug, dit gebeurd deze week (voor het weekend) nog.

-Update:

Een paar bezoekers van X-Life, TTG en WOL hebben een initiatief op poten gezet, welke kleiner is, maar om toch nog een LAN te houden dit weekend. Voor dit initiatief hebben wij plaats geboden op de WOL site, en je kunt het hier vinden: [url=http://wollan.nl/?page=forum&id=18]WTX: The WOLternative[/url]. Let wel: deze LAN staat [i]LOS[/i] van WOL. Alle WOL bezoekers krijgen hun geld terug.