Noqbox title
Nogbox Content
De gezelligste LAN-party in de regio Arnhem/Nijmegen
Next: Wake-up On LAN 41 : 3-4-5 mei 2024

WTX Aftermath: De DONATIE!

Geplaatst op: 23-12-2010

Wij van de algehele organisatie des WTX, zijnde WOLLAN, Team 't Gooi ende X-Life willen heden communiceren aan onzer leden en bezoekers... kuch, ohja, normale taal [url=http://wollan.nl/index.php?page=news&id=255][img]http://i54.tinypic.com/2ezu6b5.jpg[/img][/url]

Nadat we zo'n vette WTX LAN hebben gehad, zijn jullie natuurlijk nog allemaal benieuwd WAT er nu is gebeurd met het geld! Nou, zoals beloofd hebben we het niet in onze eigen LAN potten gestopt, maar gedoneerd aan Scouting Elst en Scouting Bemmel. Hiervoor hebben we prachtige cheque's laten printen op dik papier, en deze zijn persoonlijk overhandigt door crew van WTX.

Scouting Elst heeft een bedrag van 100 EURO! gekregen, voor het last-minute regelen van de vette lokatie! Sorceror heeft dit tijdens de laatste vergadering / meet van de Scouting Elst crew overhandigt, en ze waren er super blij mee!

 

Scouting Bemmel heeft voor hun jarenlange geweldige lokatie, en natuurlijk voor de ondersteuning van de wederopbouw van de keuken (en een nieuwe frietpan! }D) een donatie van 250 EURO! gekregen! Dit hebben we tijdens X-Life Xmass overhandig aan de voorzitter van Scouting Bemmel. Hij was er erg blij mee, want door een fout bleek namelijk dat ze niet geheel ingedekt waren voor deze brand, en krijgen ze maar de helft vergoed voor de keuken! De foto is helaas een beetje bewogen, maar het idee is duidelijk :grin:

 


Scouting Elst, Scouting Bemmel en de WTX Crew willen jullie nogmaals hartelijk bedanken voor het bezoekersinitiatief, en het mogelijk maken van deze donatie!