Wake up On LAN 35
11-12-13 oktober 2019

Reglement

Elke LAN-party heeft zijn regels. Deze dienen simpelweg door elke bezoeker nageleefd te worden. Overtreding van de regels kan verwijdering tot gevolg hebben. Bij deelname aan een Wake up On LAN evenement ga je automatisch akkoord met deze regels!

Algemeen en aansprakelijkheid
- Deelname geschiedt geheel op eigen risico.
- Wij zijn niet aansprakelijk voor diefstal van, en/of eventuele schade aan je spullen. Dit geldt ook bij eventuele illegale-softwarecontrole (hoe onwaarschijnlijk dan ook).
- Bij diefstal waarschuwen wij direct de politie.
- Voor deelname aan Wake up On LAN evenement moet je vanaf de eerste dag 16 jaar of ouder zijn. Ter controle kan om je legitimatie gevraagd worden. Neem dus ook een legitimatiebewijs mee!

Annulering
- Als je je inschrijving op tijd annuleert, heb je recht op een volledige teruggave van het entreegeld. We hantering hiervoor een periode van 3 weken. Dat betekend wanneer je je inschrijving binnen 3 weken voor aanvang van het evenement annuleert, je GEEN recht hebt op teruggave van het entreegeld. We brengen bij annulering geen administratiekosten in rekening.
- Mocht om onverhoopte reden het evenement afgelast worden, krijgen alle deelnemers hun entreegeld teruggestort. Er kan uiteraard geen aanspraak worden gemaakt op aanvullende schadevergoedingen.

Alcohol, roken en drugs
- Het gebruiken en/of het handelen in, zowel soft - als harddrugs is niet toegestaan.
- Er mag in het gebouw NIET gerookt worden. Alleen buiten dus. Ook in de filmtent mag NIET gerookt worden.
- Er is alcohol verkrijgbaar (alleen bier), maar drink met mate en zorg niet voor overlast.

Locatie en buitenterrein (alleen voor BEMMEL)
- Het gebied achter de blokhut is verboden terrein.
- Je kunt je tentje opzetten aan de LINKERKANT van de blokhut. Het gedeelte aan de rechterkant van de blokhut wordt gebruikt voor activiteiten, zoals bijvoorbeeld een BBQ of kampvuur. Zet daar dus niet je tent neer. Let op eventuele aanwijzingen van de crew.
- De eerste verdieping van de blokhut wordt gebruikt als server-ruimte, deze is daarom niet toegankelijk zonder begeleiding van een crew-member.
- Er zijn voldoende parkeerplaatsen. Let op eventuele aanwijzingen van de crew.

Netwerk en servers
- Per bezoeker is in principe maar één PC en één netwerkaansluiting toegestaan. Het is wel toegestaan om een extra PC mee te nemen als server. Er zijn genoeg aansluitingen hiervoor. We bieden een volledig 1000mbit (1gbit) netwerk, maar oude (100 of 10mbit) netwerkkaarten kunnen nog wel gewoon worden gebruikt.
- Het is onder geen enkele voorwaarde toegestaan om aan de (netwerk-)apparatuur van WOL of derden te zitten zonder toestemming van de organisatie. Als je een vraag of probleem hebt, kom dan naar ons toe.
- Hacken, nuken, etc. op het netwerk of het internet (wanneer aanwezig) is streng verboden. Ook cheaten op eventueel aanwezige gameservers wordt NIET getolereerd. Gebruik het netwerk waar het voor bedoeld is!

Internet
- De internet verbinding is door derden beschikbaar gesteld. Daarom is het van belang je te "gedragen" op het internet, anders verpest je het wellicht voor een komende WOL.
- Gebruik geen onnodige bandbreedte (voorkom streamen of onnodig downloaden). De verbinding is snel genoeg, maar wordt wel door veel mensen gedeeld. Houd hier rekening mee.
- Internet is bij ons een extra, low-priority dienst. Je mag er daarom niet op rekenen dat er een internetverbinding zal zijn. Zorg er dus voor dat je geen internet nodig hebt op wol, waarvoor dan ook. Uiteraard kun je er ook zelf voor kiezen om gebruik te maken van het mobiele netwerk.

Stroom
- De stroomvoorziening is berekend op één PC-configuratie (PC, monitor, kleine randapparatuur) per persoon. Andere stroomverbruikers (zoals waterkokers, tosti-ijzers, stereo's, enz) zijn niet toegestaan. Een actief gekoelde koelbox mag wel, maar alleen als deze niet in de weg staat en niet teveel verbruikt. Bij stroomuitval zullen we vragen om deze af te sluiten.
- Een eventuele 2de PC met als doel om als server te dienen is toegestaan, maar moet wel worden aangegeven bij de crew.
- Je krijgt in principe 1 stopcontact per persoon, neem dus een eigen stekkerblok mee.

Geluidsbeleid
- Speakers zijn slechts in beperkte mate toegestaan. Dit wil zeggen kleine, onversterkte PC boxjes.
- Een headset is aangeraden.
- Houd rekening met elkaar, maar wees ook tolerant! Als je teveel last hebt van iemand, ga dan eerst zelf naar diegene toe met de vraag of het zachter kan.
- Het veroorzaken van teveel geluidsoverlast kan tot in beslagname van het geluidsapparatuur leiden.

Afval
- Houd het gebouw schoon en netjes! Hetzelfde geldt uiteraard voor het buitenterrein en de sanitaire voorzieningen in de blokhut. Er zijn genoeg vuilniszakken/afvalbakken aanwezig.

Overig
- Je dient ten alle tijden de aanwijzingen van de crew op te volgen. De organisatie beslist op punten waarin dit reglement tekort schiet.
- Houd het gezellig en houd rekening met anderen. Vechten e.d. is uiteraard niet toegestaan.