Wake up On LAN 34
26-27-28 april 2019

Stroom en netwerk Bemmel

Stroom

Op WOL wordt gebruikgemaakt van de stroomvoorziening in de blokhut. De normale, gangbare regels zijn van toepassing: Er is alleen stroom gereserveerd voor je PC, monitor en kleine randapparatuur (onversterkte speakers, adapter, lampje), andere stroomvretende apparatuur is niet toegestaan. We hebben al gemerkt dat we aan de limiet van de blokhut zitten als WOL vol zit. We moeten dus vrij streng zijn. Neem je eigen stekkerdoos mee, als je meer dan 1 stekker wilt inpluggen.

Netwerk

Sinds WOL 13 maken we gebruik van onze eigen netwerapparatuur, een volledig 1000mbit netwerk. Dit netwerk bestaat uit 4 stuks 24 poort switches (gbit koper). Er zijn geen glasvezelaansluitingen beschikbaar.

Op WOL gebruiken we DHCP, geen netwerkinstellingen nodig dus. Inpluggen en klaar.

Wireless
Er is ook wireless aanwezig.

Internet
We zijn voorzien van een eigen internetverbinding. Het is helaas geen hele dikke lijn (ongeveer 40/4 Mbit), dus houd er rekening mee dat een aantal diensten en poorten geblokkeerd kunnen zijn. We vragen dan ook iedereen om van tevoren alle updates te installeren in zijn/haar game clients (steam, origin ed).

Voor vragen over DHCP, internet en netwerk zijn over het algemeen ONOK of Summetje de aangewezen personen. Lees ook het reglement over Stroom en Netwerk!