De gezelligste LAN-party in de regio Arnhem/Nijmegen
Next: Wake-up On LAN 36 :: 1-2-3 mei 2020

LAN-party info

Wie, wat, waar, wanneer?

Wat? Wake-up On LAN 34
Waar? Blokhut Scouting Bemmel
Wanneer? 26-27-28 april 2019 (open: vrijdag 12.00u, einde: zondag 16.00u)
Voor wie? 55 personen max
Wat kost dat? €19,00

Slaapplek

Voor de nieuwe mensen: er zijn GEEN slaapplaatsen beschikbaar op onze WOL voorjaars-editie. Deelnemers dienen zelf een eigen tentje mee te nemen. Deze kunnen naast de blokhut opgezet worden. Mocht het niet mogelijk zijn om een eigen tentje te regelen, neem dan contact op met de crew. Wij zullen dan ons best doen om iets te regelen.

Catering

Wij verzorgen op onze LAN-parties altijd zelf een eenvoudige catering, in de vorm van broodjes en snacks. Omdat we alles zelf doen kunnen we de prijzen laag houden.

De catering bevind zich in de keuken van de blokhut. Sauzen zijn gratis. We werken met een "eet-tijden rooster". Binnen deze tijden kan er alles besteld worden inclusief friet, snacks en tosti's. Buiten deze tijden kan er geen eten besteld worden, maar wel drinken. Drank kun je de hele lan door kopen, dus ook 's nachts. Spreek hiervoor iemand van de crew aan.

Eigen eten en drinken meenemen is overigens bij ons gewoon toegestaan. We willen het gebruik van de catering echter wel aanmoedigen natuurlijk ;)

Prijslijst:

Stroom, netwerk en andere technische info

WOL heeft de beschikking over een eigen Gbit koper netwerk. We hebben hiervoor switches met 24 Gbit UTP poorten. Wij hebben geen glasvezel aansluitingen beschikbaar. We verzorgen ook altijd een wireless netwerk.

We hebben altijd internet, maar soms is dat niet altijd even snel. Vooral in de blokhut van souting Elst is de internetverbinding erg beperkt. We zullen indien nodig voorrang geven aan game verkeer en de verbinding van deelnemers afknijpen. Houd hier dus rekening mee. Je bent vrij om internet via je eigen telefoon te gebruiken, dit kan sneller zijn.

Voor de stroomvoorziening gebruiken we wat er al aanwezig op de locatie. We zitten wel aardig aan de limiet, dus apparaten die veel stroom verbruiken zijn niet toegestaan. Je krijgt minimaal 1 stopcontact ter beschikking, neem dus zelf een sterkkerdoos mee.

Overige info

Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Je hoeft niet ver te lopen.