Noqbox title
Nogbox Content
De gezelligste LAN-party in de regio Arnhem/Nijmegen
Next: Wake-up On LAN 41 : 3-4-5 mei 2024

LAN-party info Bemmel

Wie, wat, waar, wanneer?

Wat? Wake-up On LAN 41
Waar? Blokhut Scouting Bemmel
Wanneer? 3-4-5 mei 2024 (open: vrijdag 12.00u, einde: zondag 16.00u)
Voor wie? 54 personen max
Wat kost dat? €25,00

Locatie en route

Adresgegevens
Sportlaan 1f
6681 CD Bemmel
Website scouting Bemmel: https://scouting-bemmel.nl/

Google maps link: https://goo.gl/maps/AG28m

Informatie
De blokhut van Scouting Bemmel is een kleine maar gezellige blokhut. Er zijn 3 ruimtes, waarvan de 2 grootste met een wand gescheiden zijn die weggeschoven kan worden, zodat 1 grote ruimte ontstaat. Er is een keuken, 4 WC's en één douche. In de 3e, kleinere ruimte bevindt zich een gezellige bar.

Routebeschrijving
Als je vanaf de A15 komt, zoals voor de meesten zal gelden, rij dan door tot het BP-tankstation. Ook als je van een andere kant komt is het aan te raden eerst naar dit tankstation te rijden. Dus BP-tankstation bij mazda-garage "Bulters". Volg vanaf hier de rode lijn op onderstaand figuur:


Uitleg bij bovenstaande figuur: Vanaf de BP rij je de Papenstraat in. Dan de eerste links, de Dijkstraat in. Vandaar de zesde afslag rechts, de Wardstraat in. Dan de eerste links de Sportlaan in. Dan meteen weer de eerste links, de parkeerplaats op (klinkers) Vervolgens helemaal doorrijden naar achter Aan de rechterkant, net voor "De Korrel" ligt de blokhut

Slaapplek

Voor de nieuwe mensen: er zijn GEEN slaapplaatsen beschikbaar op onze WOL voorjaars-editie. Deelnemers dienen zelf een eigen tentje mee te nemen. Deze kunnen naast de blokhut opgezet worden. Mocht het niet mogelijk zijn om een eigen tentje te regelen, neem dan contact op met de crew. Wij zullen dan ons best doen om iets te regelen.

Catering

Wij verzorgen op onze LAN-parties altijd zelf een eenvoudige catering, in de vorm van broodjes en snacks. Omdat we alles zelf doen kunnen we de prijzen laag houden.

De catering bevind zich in de keuken van de blokhut. Sauzen zijn gratis. We werken met een "eet-tijden rooster". Binnen deze tijden kan er alles besteld worden inclusief friet, snacks, tosti's, en vaak hebben we voor het avondeten een 'special'. Buiten deze tijden kan er geen eten besteld worden, maar wel drinken. Drank kun je de hele lan door kopen, dus ook 's nachts. Spreek hiervoor iemand van de crew aan.

Eigen eten en drinken meenemen is overigens bij ons gewoon toegestaan. We willen het gebruik van de catering echter wel aanmoedigen natuurlijk ;)

Stroom, netwerk en andere technische info

WOL heeft de beschikking over een eigen Gbit koper netwerk. We hebben hiervoor switches met 24 Gbit UTP poorten. Wij hebben geen glasvezel aansluitingen beschikbaar. We verzorgen ook altijd een wireless netwerk.

We hebben altijd internet, maar omdat je het moet delen met 50 man zal het niet zo snel zijn als je thuis gewend bent. We zullen indien nodig voorrang geven aan game verkeer en de verbinding van deelnemers afknijpen. Houd hier dus rekening mee. In Bemmel hebben we inmiddels een 400Mbit glasvezelverbinding, over het algemeen moet dit voldoende zijn.

Voor de stroomvoorziening gebruiken we wat er al aanwezig op de locatie. We zitten wel aardig aan de limiet, dus apparaten die veel stroom verbruiken zijn niet toegestaan. Je krijgt 1 stopcontact ter beschikking, neem dus zelf een sterkkerdoos mee.

Overige info

Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Je hoeft niet ver te lopen.